A VERSENYRŐL

Idén a 13 szerencseszám lesz, mivel tizenharmadik alkalommal, mutathatjuk meg a nagyvilágnak, mire képesek a számítógépet kedvelő, használó, kísérletező fiatalok- ezúttal az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben. Idén is várjuk a tizenkilenc évesnél fiatalabbak alkotásait, hogy a verseny keretében díjazhassunk újabb kivételes alkotásokat, mint a pókerező robot vagy a számítógép vezérelte RC autó. Alapozd meg a jövőd velünk, legyél idén te az, aki nálunk debütál a jövő legmenőbb közösségi portáljával, vagy legyen a te ötletedből a következő Időkép projekt, ami szintén díjazott volt nálunk, ma pedig az ország leglátogatottabb honlapja.

 

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült:

lehet az infografika, animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, adatvizualizáció, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás, és az, hogy élvezd, amit csinálsz! Mit gondolsz a jövőről? Volt probléma, amire számítógéppel találtál megoldást? Kódolsz, remixelsz, ötletelsz és meg is valósítod? Mutasd meg a világnak! Küldd el nekünk azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz, és azt is, amit mások tartanak annak. Egy versenyző több pályaművel is pályázhat versenyünkön. 

Jelentkezhetsz egyénileg, vagy akár csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és a határon túlról is! A nyertes pályaműveket értékes díjakkal honoráljuk, de ez még mindig nem minden: a verseny nyertesei közül választjuk ki azokat a szerencséseket, akik elutazhatnak partnereinkhez (Ausztriába, Németországba, Svájcba), és ott is bemutathatják műveiket, részt vehetnek az ottani nemzetközi workshopokon.

A pályamunkák feltöltésének határideje:
2015. október 19., hétfő éjfél.